ShortScale Forum Index www.shortscale.org
Head 'n Neck Above
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups      RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
UploaderUploader   ShortScale WikiBuilder

Digitech MetalMaster pedal problems. help?

 
Post new topic   Reply to topic    ShortScale Forum Index -> Effects, Amps & Gear, Pedal Building
View previous topic :: View next topic  
Author Message
broncobuster80
.
.


Joined: 23 Aug 2010
Posts: 281
Location: Florabama

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 4:01 am    Post subject: Digitech MetalMaster pedal problems. help? Reply with quote

So ive had this Digitech metal master in the bottom of my bag for a couple years now and its never worked. I plugged in the adapter the other night just to tinker around iwth it and the LED flashed 3 times and turned back off - that is the most Ive ever gotten out of it. It of course will not work still but evertime I plug in the adapter it flashes 3 times and goes off again. Anyone have any ideas? Thanks in advance
_________________
fat southern dude from Ends post wrote:
so take that all you brand snobs.. you go buy all them high dollar f^<kn' gear, you still cant get tone like that. you know why? cause your a dumb @ss
Back to top
View user's profile Send private message
gaybear
Inventor of the Blues


Joined: 20 Apr 2006
Posts: 9617
Location: hard corvallis, oregon

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 6:27 am    Post subject: Reply with quote

have you tried it on battery?
_________________
plopswagon wrote:

Drunk and disorderly conduct is the cradle of democracy.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Doog
can i get uhhh


Joined: 24 Apr 2006
Posts: 19842
Location: London

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 10:24 am    Post subject: Reply with quote

Apparently the 3 flashes is the "dead battery" signal. Is there a battery in there when you're using the adaptor? It's possible it's overriding the mains power for some reason.
_________________
andrew floss musics
Back to top
View user's profile Send private message
robert(original)
.
.


Joined: 20 Apr 2006
Posts: 7167
Location: somewhere in the midwest

PostPosted: Tue Oct 05, 2010 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

i had one for a while, it was decent. never had that problem but i did have a problem with it turning on and off when i stomped it, turns out there is a rubber pad that gets worn out every so often and you have to replace it.
hope you can get it to work, cuz i remember liking mine.
_________________
Dwarfcraft Devices
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ShortScale Forum Index -> Effects, Amps & Gear, Pedal Building All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2001, 2002 phpBB Group

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Blocked registrations / posts: 648031 / 0

Guitars at Musician's Friend

Help support this site by clicking the above link!